Borstprothesen

Borstprothesen

Na een borstoperatie heeft u een voorlopige prothese gekregen in het ziekenhuis. Als de wond en huid goed genezen zijn dan komt u in aanmerking voor een silicone prothese. Borstprothesen zijn er in vele modellen en maten. Wij leveren borstprothesen van verschillende merken, elk merk heeft zijn eigen specifieke voorkeuren en kenmerken. We zoeken samen met u naar de meest geschikte prothese. De prothese die in aanmerking komt hangt af van de lichaamsbouw, de operatiemethode en u dagelijkse activiteiten.

Ook kunnen wij u helpen om grootteverschil van de borsten, eventueel ten gevolge van een borstsparende operatie, op te heffen. Dit door het aanmeten van een deelprothese. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Hierdoor kunt u zich zelfs in een nauwsluitend T-shirt zelfbewust en zeker voelen.

Wij informeren u graag wat de mogelijkheden zijn. Omdat privacy, persoonlijke aandacht en deskundigheid bij ons centraal staan bij het aanmeten van de juiste prothese werken wij uitsluitend op afspraak.