Nieuws

๐Š๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ž๐ซ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐๐ข๐ž๐ง๐ฌ๐ญ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฅ๐ž๐ง๐ข๐ง๐ 

Borstkanker is een ziekte waar veel vrouwen op een bepaald moment in hun leven mee te maken krijgen. We zien bovendien dat ook de gemiddelde leeftijd waarop vrouwen de diagnose krijgen daalt. Aandacht voor en kennis van het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken zijn daarom enorm belangrijk.

Kennisdeling is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening en missie. Claudia bezoekt bijvoorbeeld regelmatig โ€˜ladies nightsโ€™ om vrouwen te wijzen op het belang van zelfcontrole en ze kennis te laten maken met de mogelijkheden op het gebied van borstprothesen en aangepaste lingerie, badmode of sport- en nachtkleding. Daarnaast vragen ziekenhuizen haar geregeld om voorlichting te geven over haar vakgebied.

Daarnaast werkt Pure Mammacare samen met andere specialisten in de omgeving die een rol spelen in het post-behandeltraject van borstkanker. Denk bijvoorbeeld aan haarwerkspecialisten en oedeemtherapeuten. Pure Mammacare staat ook garant voor gedegen advies over het dragen en onderhouden van uw prothese. We willen meer kunnen bieden dan alleen mammacare en een betrouwbare kennispartner zijn waar vrouwen terechtkunnen met al hun vragen.

Meer weten over onze diensten en collectie? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 06-41 50 48 00 of info@puremammacare.nl.

#puremammacare #deurne #borstprothesen #lingerie #dongen #malden #weert

๐Œ๐ฒ ๐‡๐ž๐š๐ซ๐ญ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐˜๐จ๐ฎ

Fanny kreeg drie jaar geleden de diagnose borstkanker stadium 3. Na het ondergaan van chemotherapie en de amputatie van beide borsten, kreeg ze in het ziekenhuis een hartenkussentje om onder haar arm te leggen en de pijn te verzachten. โ€œNaast me lag een vrouw die ook een dubbele borstamputatie had gehad. Ze had echter maar รฉรฉn kussentje. Helaas kon ik haar dat van mij niet geven omdat ik het zelf hard nodig had.โ€

Toen ze na de operatie thuiskwam, besloot Fanny om zelf hartenkussentjes te gaan maken en op die manier iets te betekenen voor lotgenoten. Ze doet dit volledig op vrijwillige basis en zonder winstoogmerk.

Daarom werken we ook op afspraak. Op die manier kunnen we elke vrouw de aandacht geven die ze verdient. Ze kan onder het genot van een kopje koffie of thee tijdens een kennismakingsgesprek in alle rust haar verhaal vertellen. Zo krijgen we inzicht in haar wensen en behoeften en kunnen we samen op zoek naar de passende prothese en lingerie. Pure Mammacare biedt bovendien op meerdere locaties (Deurne, Dongen, Weert en Malden) spreekuurmogelijkheid.

De hartenkussentjes liggen nu ook bij Pure Mammacare en kunnen we gratis meegeven aan de mensen die ze nodig hebben. U kunt ze ook bestellen via de Facebook-pagina My Heart for You.

Meer weten? Neem gerust contact op voor een afspraak via 06-41 50 48 00 of info@puremammacare.nl.

#puremammacare #deurne #borstprothesen #lingerie #dongen #malden #weert

๐“๐ข๐ฃ๐, ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฆ๐ญ๐ž ๐ž๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐š๐š๐ง๐๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ

Het krijgen van de diagnose borstkanker is een ingrijpende gebeurtenis. U krijgt het gevoel dat de grond onder uw voeten weggeslagen wordt en elke vorm van zekerheid verdwijnt. Hoewel de ziekte tegenwoordig meestal wel te genezen is, krijgt u te maken met een ingrijpend behandel- en hersteltraject.

Ook het bezoeken van een mammacare voor het vinden van de juiste borstprothese is een zwaar moment. Door de verpleegkundige achtergrond en ervaring in de zorg die Claudia Zuidema heeft, weten wij heel goed waar vrouwen op zoโ€™n moment naar op zoek zijn: expertise en een luisterend oor.

Daarom werken we ook op afspraak. Op die manier kunnen we elke vrouw de aandacht geven die ze verdient. Ze kan onder het genot van een kopje koffie of thee tijdens een kennismakingsgesprek in alle rust haar verhaal vertellen. Zo krijgen we inzicht in haar wensen en behoeften en kunnen we samen op zoek naar de passende prothese en lingerie. Pure Mammacare biedt bovendien op meerdere locaties (Deurne, Dongen, Weert en Malden) spreekuurmogelijkheid.

Wilt u meer weten over onze diensten en collectie? Neem dan gerust contact met ons op via 06-41 50 48 00 of info@puremammacare.nl.

#puremammacare #deurne #borstprothesen #lingerie #dongen #malden #weert

๐Ž๐ง๐ญ๐๐ž๐ค ๐จ๐ง๐ฌ ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐š๐š๐ง๐›๐จ๐ ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐๐ฎ๐ซ๐ž ๐Œ๐š๐ฆ๐ฆ๐š๐œ๐š๐ซ๐ž ๐ฐ๐ž๐›๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ

Pure Mammacare is dรฉ speciaalzaak waar u terechtkunt als u een borstamputatie, borstsparende operatie of borstreconstructie heeft ondergaan of moet ondergaan. Wilt u onze actuele collectie bekijken en zien wat er momenteel voorradig is? Of wilt u de nieuwste producten leren kennen en zien wat er in de nabije toekomst binnenkomt aan protheses, aangepaste lingerie, badmode, sportmode en nachtmode?

Neem dan zeker een kijkje in onze webshop! De webwinkel is ook een prima plek voor nieuwe klanten om zich te oriรซnteren op de vele mogelijkheden. Benieuwd naar ons aanbod? Ga dan naar https://www.puremammacare-webshop.nl/ of neem contact met ons op door te bellen naar 06-41 50 48 00 of te mailen naar info@puremammacare.nl.

#puremammacare #deurne #borstprothesen #lingerie #dongen #malden #weert
Archief Social Media plaatsingen

https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0gi4vqPkB2U78gTw8sz2xCTGt9cwNuiSA7a3oMGovsGZp4cWN1nUT8WK7t5s84jRDl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0fgSDUPGDjtCn9qJSzD7Vs4dwGpveTeGbF1JrvJKfR9fktHiJAVZZBxCR3cJzWq8cl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0S6oqmdMhnHKLJV3CAf87acmoH3QHWt8ZbyM3Ad4sEek5jwqBF75NeRXPZL6JmkQnl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0Aq7KSQRNUA5eLLYvuCLEx4Uu4adNFYGPAJpTyxkSEqcmR8rTFtDGTzcSSu9nuVTEl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid02KgW6VH42RmWLfzVXAGHd8RSWnyr8pRsyvAeEsxacCwx6JVtoGWMAtyyJGK27VahWl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0Su6pTjpE4eqCwrCbpR87dUC72QiJ5VjvBnX5i6zHLHJvJ9SvQpdkz2pMQTBcYzgHl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0Mqedx45tym8bZz9NttfWtxvxniBDD9ZCbes6rbnzAPUQ25EkcE4T2PhAi7wKdrAql
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0uCDHVmB5debBUzCB6o7L9WT4QPE2sGmN1ZBwAWee2uywAAmDhNtiq5JSBPHhgwWEl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0zKhQmwxMnyYknc6vwY8PGapdagHY77Tk11XtFEtmPWL5mmi6hXaS6QSH48AA5ruQl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0cEDpbVVsunFjvCvTSpe2uNgo7mTw4UyXyUQ46wu8HqK62WxTByC458DKASzLWh4gl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid02Hh3T4eqWHXKwEZpxkEhjY5i2NpDfdnemmNG4poY1HT4T4655VTEknXdta5fPyB84l
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid02rQTMZTCsP6DA3otPrzo4xkJLXF3WyNaeShbZ8inwfqFby7SRyEpWZvmucSnNQRWnl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid039VouunsgEdcGWTRD6wSiDryZ35dz3h2zzixdu2SaeDunHPhqSx2iH2dpAo2sqiTl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid02tHmRumKhN8azovWeJxNHn54ZL8AMANCLG7447AbPmjhMkWicqFzS5hex35rsL3Swl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0SVhFRXMLWQnv4PJ3dEPZQVaa9NKhtiP1daYb868ijA4q31wdzxCoe5HtXnRQ6fxCl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0JL9yEQRYhfiE3xtoW9rJdGZt3LcBRvifafcjt7wdNombavQL47ZKkPY7poTqHUQDl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0fmQ9bhD6YZmikGpz1y5ZS29bNUKP1hVVuDLLQQjyGc1pZEoLw1hZgCaj2JxnW7gxl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0CPNVtMDEizeZry4Jo86iKa3L8vh2JPB9yZVwAKpMmHfEcR3nv63YJ8mYgZvAmHbHl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0VZ9WZLKtEvwyyEnaSoDiEzZa6ahjSpfvLxc51pLjuLnWbkM23UmcXZ1y9iL7uQfdl
https://www.facebook.com/puremammacare/posts/pfbid0288zSWCiDNfwVRrjVLoePgqqtP64ETnC7NaXeVLis8D8WvfVhvf5P1QbA3jZy1dN5l